Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
    Išči
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?

BLIŽNICE DO:

 Stane Hrovat: Marenberg - kratek zgodovinski opis kraja in okolice

 

 

 
 
 Obvestila uporabnikom Skrči
 
Trenutne novice  Arhiv novic  
Obvestilo o pravilih Knjižnice Radlje pri sprejemanju podarjenih knjig
23. september 2019 (Prebrano:284 krat)


Knjižnica Radlje ob Dravi po naravi opravljanja svoje osnovne dejavnosti skrbi za primerno ravnanje s knjigo in drugimi knjižničnimi gradivi, k čemur spada tudi primeren odnos do knjig, ki jih ljudje ne potrebujejo več, vendar jih ne želijo zavreči med star papir. Zato sprejemamo knjige, ki jih naši obiskovalci izločijo iz svojih domačih knjižnic, vendar pod določenimi pogoji.Preberi več
BUKVICE ZA VSAKOGAR - novost v Knjižnici Radlje
16. februar 2015 (Prebrano:1729 krat)


Na pobudo uporabnikov in članov knjižnice, obiskovalcem knjižnice po novem ponujamo knjige v trajno last - za simbolični prispevek.

Bukvice za vsakogar so knjige, ki smo jih izločili iz knjižnične zbirke ali knjige, ki so nam jih podarili posamezniki, pa jih ne bomo vključili v knjižnično zbirko. Na policah BUKVIC ZA VSAKOGAR se bodo tako znašle raznovrstne knjige od romanov, povesti, slikanic, do strokovnih priročnikov, ki pa so še dovolj ohranjene in aktualne, da bodo nekomu zanimive.

Ob obisku knjižnice se torej ustavite tudi pri mizi z bukvicami. Mogoče med njimi najdete prav tisto, ki jo želite prebirati vedno znova.

 

 Preberi več
BREZPLAČNI BREZŽIČNI DOSTOP DO INTERNETA
12. november 2012 (Prebrano:2681 krat)


           

 V prostorih naše knjižnice vam omogočamo brezplačni dostop do svetovnega spleta s pomočjo brezžičnega omrežja Libroam ter Eduroam. Za dostop potrebujete svojo mobilno napravo (prenosnik, dlančnik, mobilni telefon, …) z brezžično povezavo ter uporabniško ime, geslo in ustrezno programsko opremo.Preberi več
  

 Anketa Skrči
 
Kako si izbirate gradivo v knjižnici?Vzamete knjige na dopust?Glasuj  Ogled rezultatov
  

 
sledite nam na facebooku

Sledite nam na Facebooku.

Če smo vam všeč...VŠEČKAJTE