Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?

BLIŽNICE DO:

 Stane Hrovat: Marenberg - kratek zgodovinski opis kraja in okolice

 

 

 
 
 Novice Skrči
 
Trenutne novice  Arhiv novic  
Četrtek, 27. februarja , ob 18. uri v knjižnici Radlje: predstavitev knjige Bojce Januš: PERMAKULTURNI VRT
24. februar 2014 (Prebrano:1721 krat)


Knjiga PERMAKULTURNI VRT s podnaslovom VRTNARJENJE Z GLAVO ZA ZDRAVO ZABAVO je izšla leta  2013 pri založbi Kmečki glas. Zaradi izjemnega zanimanja jo je bilo potrebno že ponatisniti.

Za permakulturno vrtnarjenje je potrebno poznati in razumeti naravo in njene procese. V knjigi so zapisane vse osnove za dober in uspešen začetek.Preberi več
Četrtek, 20. februarja 2014, ob 18. uri v knjižnici Radlje: potopisno predavanje in odprtje razstave fotografij FIJI in NOVA ZELANDIJA.
14. februar 2014 (Prebrano:1589 krat)


Vabljeni na potovanje po tujih deželah, kamor nas bo popeljala Mateja Mazgan.Preberi več
OBVESTILO za člane knjižnice
6. februar 2014 (Prebrano:1 krat)


Člane obveščamo, da v letu 2014 ne bomo zagotavljali izposoje elektronskih publikacij na portalu Študentske založbe BIBLOS. Na povezavi do portala si lahko ogledate, katere knjižnice v Sloveniji dostop in izposojo omogočajo.

Ko nam bodo finančna sredstva dopuščala, bomo spet pristopili k sodelovanju, do takrat pa vas seveda vabimo k izposoji knjig v klasični obliki. Vsekakor DOBRODOŠLI V KNJIŽNICI!NOVOSTI NA KNJIŽNIH POLICAH
3. februar 2014 (Prebrano:1733 krat)


Vabljeni, da pobrskate po seznamih novega gradiva, ki smo ga v januarju in v decembru postavili na knjižne police. Gradivo je v seznamih urejeno po področjih. Sezname pripravljamo mesečno, z rednim pregledovanjem imate najboljši pregled nad ponudbo knjižnice, dodatna kazala pa omogočajo še lažjo izbiro pravih knjig zase in za svoje bližnje.

 Preberi več
  

 
sledite nam na facebooku

Sledite nam na Facebooku.

Če smo vam všeč...VŠEČKAJTE