Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 Petek, 22. april 2016, ob 19. uri v Knjižnici Radlje: ZAKLJUČEK BRALNE ZNAČKE in srečanje s pisateljem DUŠANOM ČATROM in NOČ KNJIGE.
 
Petek, 22. april 2016, ob 19. uri v Knjižnici Radlje: ZAKLJUČEK BRALNE ZNAČKE in srečanje s pisateljem DUŠANOM ČATROM in NOČ KNJIGE.

Zaključna prireditev s podelitvijo nagrad vsem sodelujočim pri bralni znački za odrasle bo potekala na NOČ KNJIGE, ko bodo slovenske kulturne ustanove podaljšale odprtost in prireditve v petkov večer in noč. Oglejte si katalog prireditev po širni Sloveniji, ki je resnično pester.

Za glavno nagrado in spodbudo k branju se bomo srečali s slovenskim pisateljem, urednikom in prevajalcem Dušanom Čatrom.

Pisatelj je na ljubljanski univerzi študiral novinarstvo in sociologijo. Delal je kot urednik založbe Karantanija ter kot kolumnist sodeloval pri nekaterih slovenskih časopisih in revijah. Napisal je nekaj scenarijev za televizijske oddaje in nekaj izvirnih iger. Od leta 1995 deluje kot svobodni pisatelj. Je član Društva slovenskih pisateljev (DSP). Njegova dela so prevedena v več jezikov. Za zbirko kratke proze Džehenem je leta 2012 dobil nagrado Fabula, za roman Pojdi z mano pa 1. nagrado na natečaju Rastem s knjigo. V okviru bralne značke smo to sezono prebirali njegov roman B52.

Program bodo sooblikovali pevci Vokalne skupine Remšnik. Pogovor in program bo vodila Tanja Repnik.

 

Vabljeni na prijetno druženje s kulturnim programom – ne glede na to ali ste sodelovali pri bralni znački, ali ne. Mogoče se nam kdaj v prihodnosti pridružite v koroški bralni druščini.


Objavljeno dne 5. april 2016 (Arhivirano dne 30. april 2016)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice