Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 Razstava v vitrinah Knjižnice Radlje v MARCU
 
Razstava v vitrinah Knjižnice Radlje v MARCU

Lucija Zavratnik se z naravno kozmetiko ukvarja že nekaj let in svoje izdelke povezuje v blagovno znamko Natura.

Od nekdaj jo zanima vse, kar je povezano z naravo, zato se je lotila izdelave najrazličnejših izdelkov in s tem pridobivala izkušnje. Ker ima vsak njen izdelek vso potrebno dokumentacijo in ustrezne analizne certifikate, kjer je izkazana 100 % naravnost izdelkov, se je pri izdelkih svoje blagovne znamke morala omejiti. Tako se je zaenkrat posvetila sivkini kolekciji mil in kopalnih soli, ki pa so najrazličnejših oblik, velikosti in v lični darilni embalaži. Sestavlja tudi različne čajne mešanice – za različne tegobe in želje naročnikov. Njena posebna strast je izdelava sveč, kjer je ponudbo prav tako omejila na naravne sojine sveče, izdelane iz eko voska z dodanim eteričnim oljem sivke.

Avtorica pripravlja spletno trgovino, ki bo delovala v kratkem, do takrat pa lahko stopite z njo v stik po elektronski pošti: darilnica.natura@gmail.com ali po telefonu 041 750 086.

Prepričajte se o privlačni, uporabni ter naravni ponudbi darilnice Natura in si oglejte razstavo v knjižničnih vitrinah. Vse do konca marca vas bo v knjižnici že ob vstopu pozdravljal opojni vonj sivke.

 


Objavljeno dne 3. marec 2015 (Arhivirano dne 31. marec 2015)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice