Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 PRIREDITVE IN DEJAVNOSTI V MAJU 2014
 
PRIREDITVE IN DEJAVNOSTI V MAJU 2014

Ob prebiranju aforizmov Žarka Petana se vedno zamislimo. V maju si boste lahko ogledali razstavo ilustracij na teme njegovih aforizmov, ki jih je ustvaril nemški umetnik Hans Joachim Uthke.

Ob svetovnem dnevu družine bomo poudarili pomen družinskega branja. O tem se bomo pogovarjali, razstavili gradivo na to temo in pomagali pri iskanju dodatnih informacij.

Spet bomo zelemenjavali, tokrat po vsej Sloveniji in tudi v knjižnici Radlje. Uživali bomo ob podarjanju in dobivanju sadik, tako kot bomo uživali, ko jih bomo vzgajali na svojih vrtovih.

Zaključili bomo knjižne čajanke s prireditvijo, ki so jo učenci OŠ Muta poimenovali kar VAU, DOBRA KNJIGA! Z besedo, sliko, posnetki, glasbo in igro nam bodo predstavili, kako so doživljali prebiranje knjig in druženje z gosti ob posameznih temah: smrt in umiranje, zvezdništvo, motnje hranjenja in odnos do živali.

Pestro dogajanje, kajne? Seveda pa se nam pridružite tudi na pravljičnih urah, na bralno pogovornem srečanju, obiščite svetovalko za izobraževanje, sodelujte pri knjižni uganki in si ob obisku knjižnice oglejte aktualne razstave...

DOBRODOŠLI V KNJIŽNICI!


Objavljeno dne 25. april 2014 (Arhivirano dne 31. maj 2014)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice