Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 PRIREDITVE IN DEJAVNOSTI v NOVEMBRU 2013
 
PRIREDITVE IN DEJAVNOSTI v NOVEMBRU 2013

Ob pestri izbiri stalnih dejavnostih, ki jih v knjižnici izvajamo vsako sezono, smo izbrali in pripravili še nekaj zanimivih dogodkov:

Razstavni prostor knjižnice bodo krasila dela (v glavnem slike) umetnikov, ki so se udeležili letošnje likovne kolonije KOPE 2013. Vabilu na odprtje 7. novembra in ogled razstave se pridružuje Alojz Erjavc kot organizator kolonije, JSKD kot soorganizator razstave in Boštjan Paradiž (podjetje VABO), ki je že vsa leta pokrovitelj kolonije.

Na letošnje praznovanje Dneva slovenskih splošnih knjižnic smo povabili slovensko pisateljico Aksinjo Kermauner. S tem dogodkom bomo tudi uradno odprli sezono branja v okviru bralne značke za odrasle "Korošci pa bukve beremo".

Čisto ob koncu meseca pa seveda vabljeni na nekoliko drugačno potopisno predavanje SEDEMLETNA POT. Dominika in Igor Osvald sta o tem izdala tudi knjigo; kako tudi ne. Doma sta pustila službi, oddala stanovanje in se podala v svet. Je to res tako enostavno? Vse nam bosta razložila na predstavitvi ob resnično čudovitih fotografijah. Za pokušino obiščite njuno spletno stran: www.osvald.si.

Skratka: DOBRODOŠLI v KNJIŽNICI ! Preglejte NAPOVEDNIK DOGODKOV in izberite. Poskrbeli bomo, da boste odšli zadovoljni in polni novih vtisov, ki bodo še dolgo odzvanjali v vaših mislih. Zato povabite prijatelje in znance ter se nam pridružite.


Objavljeno dne 28. oktober 2013 (Arhivirano dne 30. november 2013)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice