Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 Četrtek, 23. maj 2013, ob 19. uri v Knjižnici Radlje predstavitev knjige Petre Škarja: ČESAR NAS NISO NAUČILI V ŠOLAH (PODJETNIŠTVO)
 
Četrtek, 23. maj 2013, ob 19. uri v Knjižnici Radlje predstavitev knjige Petre Škarja: ČESAR NAS NISO NAUČILI V ŠOLAH (PODJETNIŠTVO)
Knjiga govori o znanjih in lastnostih, ki jih nujno potrebujemo, da smo vsaj povprečno uspešni na trgu dela ali kot podjetniki. Marsičesa se v šolah ne naučimo: prevzemanja odgovornosti nase, samoiniciativnosti, trdnih prepričanj, karizme, samozavesti, zapisovanja ciljev, organizacije časa,… zato pa so lahko izjemno uspešni učenci, nadpovprečneži v šolah tudi izjemno neuspešni v poklicu ali kot podjetniki in obratno: njihovi sošolci, ki so vedno potrebovali pomoč pri učenju, so izjemno uspeli na svoji poklicni ali podjetniški poti.

Knjigo je avtorica napisala na podlagi osebne izkušnje z namenom, da pomaga mnogim v začetnih letih podjetništva – da vedo, kaj potrebujejo, zakaj jim ne gre, katere so odločilne lastnosti, ki jim bodo pomagale do uspeha in katerim pastem se je potrebno izogniti. Vedno več ljudi “gre na svoje”, a le redki imajo tudi znanje in lastnosti za vsaj povprečen uspeh. Skratka: v šolah nas učijo eno, v podjetništvu pa potrebujemo nekaj drugega. Pri preoblikovanju naše miselnosti in globoko vcepljenih spoznanj si lahko pomagamo na različne načine: z dragimi tečaji, svetovanji, vodenjem, lahko pa preberemo knjigo, se prepoznamo in spremenimo v uspešnega podjetnika.


Objavljeno dne 17. maj 2013 (Arhivirano dne 31. maj 2013)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice