Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 Petek, 15. februar in 22. februar 2013, ob 18. uri v knjižnici Radlje: 5 Tibetanskih vaj - VRELEC MLADOSTI
 
Petek, 15. februar in 22. februar 2013, ob 18. uri v knjižnici Radlje: 5 Tibetanskih vaj - VRELEC MLADOSTI

Ker velikokrat zmanjka časa, ki bi ga morali nameniti sami sebi, je vsak nasvet za učinkovito izboljšanje telesne vitalnosti veliko vreden. Ker naše počutje in energijo našega telesa v veliki meri določa to, kaj in kako jemo, se nam bo na prvi delavnici pridružila Minka GANTAR, ki se s področjem zdrave prehrane ukvarja že vsaj 20 let. Prav tako nas bo na prvi delavnici uvedla v tibetanske vaje, ki jih bomo podrobneje spoznali in utrdili na drugi delavnici z Majo Veber

5 Tibetanskih vaj – VRELEC MLADOSTI – so čudež, ki ga naredite sami s seboj. Že po 20 rednih vadbah bodo drugi opazili razliko in vas vprašali: ja, kaj si pa ti naredil /naredila s sabo, super izgledaš! Že po mesecu redne vadbe se ne boste mogli načuditi novi gibčnosti telesa in povečani življenjski energiji. Z redno vadbo postanete odpornejši, okrepijo se mišice medeničnega dna, izboljša se delovanje prostate, prekrvavitev mišic, kosti in sklepov, obenem pa se lažje soočite s stresom. Ker ste že zjutraj polni energije, ste cel dan bolj sproščeni. Vaje imajo izreden energetski samozdravilen pomen – vaše telo se je namreč sposobno zdraviti samo. In najboljše: vaje vam vzamejo največ 15 minut na dan.

Vabljeni, udeležba je brezplačna, prijava ni potrebna. Ker bomo vaje tudi naredili, si prinesite ustrezno podlogo za vadbo na tleh.

Objavljeno dne 13. februar 2013 (Arhivirano dne 28. februar 2013)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice