Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 PRIREDITVE IN DEJAVNOSTI V OKTOBRU
 
PRIREDITVE IN DEJAVNOSTI V OKTOBRU

Z mesecem oktobrom se vrača vaša PRAVLJICA, ki bo vsak mesec vse do pomladnega maja pripotovala do vseh krajevnih knjižnic. Tudi letos bomo po pravljičnem uvodu ustvarjali. Vabljeni otroci od 3. leta naprej.

Vabljeni zvesti bralci, ki se radi družite in pogovarjate o prebranem na BRALNO POGOVORNIH SREČANJIH. Srečujemo se v prostorih Društva upokojencev na Muti vsak prvi torek v mesecu. S skupnimi idejami nam nikoli ne zmanjka tem za pogovor.

Tudi USTVARJALNA SREČANJA se ponovno začnejo v oktobru. V naslednjih šestih mesecih bomo tako otroci kot odrasli ustvarili čuda stvari, ki se jih sicer doma ne bi lotili. Vabljeni vsi, ki želite ustvarjati v skupini, spoznati nove tehnike in materiale ali obuditi že nekoliko pozabljene spretnosti.

Poleg rednih dejavnosti pripravljamo v knjižnici še ostale priložnostne prireditve. Tudi v sezoni 2012/2013 se bomo srečali na LITERARNIH VEČERIH in PREDSTAVITVAH KNJIG, ODPRTJIH RAZSTAV, POTOPISNIH PREDAVANJIH, drugih PREDAVANJIH IN DELAVNICAH. Kljub našim finančnim in siceršnjim omejitvam, ki jih narekuje situacija v družbi, so naši načrti smeli in polni optimizma. Poiskali bomo možnosti in poti, da svojim obiskovalcem ponudimo najboljše, kar se ponuditi da.

Preglejte KOLEDAR PRIREDITEV, izberite in se nam pridružite. Hkrati predlagajte in komentirajte. Le tako lahko postane naša ponudba ustreznejša ali boljša.


Objavljeno dne 27. september 2012 (Arhivirano dne 31. oktober 2012)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice