Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 Četrtek, 23. februar 2012, ob 18. uri v Knjižnici Radlje: POTOPISNO PREDAVANJE
 
Četrtek, 23. februar 2012, ob 18. uri v Knjižnici Radlje: POTOPISNO PREDAVANJE

Centralno ameriško dogodivščino bomo začeli v Gvatemali, kjer bomo obiskali nekdanjo prestolnico Antigva in jezero Atitlan, nakar nas bo pot vodila do Majevskega mesta Tikal, kjer se bomo sprehajali med ruševinami nekdanje majevske civilizacije. Iz džungle se bomo podali ponovno na sever v mesto Xela, od koder se bomo odpravili na treking iz Nebaja do Todos Santosa.

V Hondurasu bomo obiskali ruševine v Copanu in pot nadaljevali proti Nikaragvi, kjer se bomo sprehodili po vulkanih, pluli z ladjo po Rio San Juan in obiskali petelinje boje v Leonu.

Kostarika nas bo pričakala vsa v zelenju in deževju. Ogledali si bomo nacionalni park Tortuguero, kjer nas bodo na obali navdušile mlade želve, ki so se ravnokar izlegle.

V Panami se bomo ustavili v glavnem mestu, kjer bomo obiskali čudo inženirske tehnike - sloviti Panamski prekop in pot nadaljevali na otočje San Blas, kjer živi ljudstvo Kuna Yala. Proti Kolumbiji se bomo odpravili z barko. Potovanje bomo končali v osrčju Sierra Nevade de Santa Marta pri Indijancih Arhuaca.

Obetavno? pridružite se nam in povabite prijatelje, ki bi na potovanju uživali.


Objavljeno dne 15. februar 2012 (Arhivirano dne 29. februar 2012)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice