Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 Prireditve in dejavnosti v NOVEMBRU 2011
 
Prireditve in dejavnosti v NOVEMBRU 2011

20. november je DAN SLOVENSKIH SPLOŠNIH KNJIŽNIC. Vloga splošne knjižnice se je v zadnjih nekaj letih močno spremenila. Vse bolj postajamo znotraj svojjih območij delovanja tudi središča za vseživljenjsko učenje, večmedijske predstavnosti, okna v svet preko raznih srečevanj, prireditev in dejavnosti. Ne zgolj knjige in informacije, pač pa socialni stiki in nova (spo)znanja nas vedno bolj motivirajo za obisk knjižnice.

Člani, ki zavestno in aktivno sodelujete pri oblikovanju naše ponudbe s kritikami, predlogi in idejami, nam s tem pomagate, da bolje in hitreje sledimo utripu in potrebam sodobne družbe. Zato ne okevajte in nam svoje predloge sporočite. Sprejeli jih bomo kot izziv in če bo le mogoče, tudi uresničili.

In nazaj k Dnevu slovenskih splošnih knjižnic: vsaka splošna knjižnica ga praznuje po svoje. V naši knjižnici bomo v tednu pred 20. novembrom podarjali enoletno članarino vsem na novo vpisanim članom, 17. novembra pa v goste povabili Ferija Lainščka. Njegovega obiska se zelo veselimo in si od njega veliko obetamo. Predvsem spodbud za branje njegovih del, ki bodo vsako leto tudi na priporočilnem seznamu bralne značke za odrasle Korošci pa bukve beremo.

Vabljeni, da praznujete z nami.


Objavljeno dne 2. november 2011 (Arhivirano dne 30. november 2011)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice