Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 Razstava ROČNIH DEL v Knjižnici Radlje ob Dravi
 
Razstava ROČNIH DEL v Knjižnici Radlje ob Dravi

Na svečanem odprtju razstave ročnih del, v petek, 21. septembra, ob 16. uri, smo slišali gospo Miro Časar – predsednico Društva koroških klekljaric, ki nam je pregovorila o zgodovini čipke. Zanimivo, kako je čipka in čipkarstvo že res od nekdaj, pa vendar še danes ni izgubilo svoje privlačnosti in čara. V imenu Društva upokojencev in Društva invalidov Radlje nas je pozdravil gospod Kristijan Helbl. Župan Občine Radlje ob Dravi, Alan Bukovnik, je prav tako izrazil zadovoljstvo ob razstavi in članicam zaželel še veliko ustvarjalnosti in prijetnega druženja ob ročnodelskih dejavnostih. Predsednici krožka gospe Tončki Šajher je predal priznanje in zahvalo za trud in sodelovanje ob Radeljskih srečanjih.

Ob začetku in zaključku slovesnosti smo slišali domačinko Jano Žorž – solistko, ki nam je zapela ob spremljavi pianistke Vanje Fekonja. V veliki meri je bilo vzdušje v knjižnici praznično in slovesno prav zaradi njunega ubranega nastopa.

V nadaljevanju popoldneva smo se zadržali, poklepetali ob razstavi z obiskovalci in članicami krožka, ki so pripravile sladko pogostitev.

 

Jana in Vanja,21.9.2007.jpg  Kristijan Helbl, 21.9.2007.jpg                 Slavica Potnik, 21.9.2007.jpg


Objavljeno dne 26. september 2007 (Arhivirano dne 31. oktober 2007)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice