Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 Kako pa kaj poteka bralna značka za odrasle to sezono?
 
Kako pa kaj poteka bralna značka za odrasle to sezono?

Veliko vas je, ki že več let sodelujete; precej pa je tudi novih bralcev, ki so se v bralno značko prvič vključili. Le kaj nam bodo povedali o tej izkušnji? Vsako vaše mnenje, ki nam ga sporočite namreč šteje, da lahko bralno značko še izboljšamo.

Trenutno smo nekje na polovici sezone in je prijavljenih kar 125 bralcev. Za vključitev še nikakor ni prepozno, saj bomo brali še vse do aprila—ko je zadnji čas za oddajo bralnih kartonov.

Občasno so knjižne poličke, na kateri so knjige za bralno značko, tudi skoraj prazne. Takrat predlagamo, da posežete po elektronski knjigi, ki jo lahko najdete in si jo izposodite na Biblosu ali Audibooku.

 

Vas zanima, katere knjige ste si do sedaj bralci največkrat izposodili? Prve štiri knjige, ki so zbudile največ zanimanja so: Ljubezen za bodečo žico, Samo domov me pelji, Ljudje z otoka in Spomin srca.

Vabljeni v koroško bralno druščino—pa ne samo zaradi nagrade za uspešno sodelovanje, pač pa zaradi vseh pozitivnih učinkov branja, ki ni dobro zgolj in samo za krajšanje časa.

 

Dobrodošli v knjižnici in ostanite zdravi!


Objavljeno dne 21. januar 2022 (Arhivirano dne 31. januar 2022)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice