Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 NOVOSTI na KNJIŽNIH POLICAH
 
NOVOSTI na KNJIŽNIH POLICAH

Seznam novosti je sprotna informacija o novem gradivu, ki je na voljo v Knjižnici Radlje - v vseh oddelkih. Spletna različica prinaša tudi posodobljene podatke o tem, ali je gradivo prosto. Če uporabljate Mojo knjižnico pa si gradivo lahko tudi preprosto rezervirate.

Podatke o novih knjigah, bralnih hitih, književnih nagradah, skratka aktualne informacije za bralce prinaša revija Bukla, ki je v tiskani obliki brezplačno na razpolago v Knjižnici Radlje, spletna različica pa dostopna na povezavi: BUKLA. Slogan Bukle, ki mu ni kaj dodati: "Ker zgodbe navdihujejo ..."

Ko ste v zagati, kaj brati, kaj priporočati prijateljem ali svojim otrokom - še posebej če so to zahtevni bralci v najstniških letih, poiščite pomoč na spletnem portalu DOBREKNJIGE.SI. Iskanje knjig je enostavno, po žanrih, po željah, po razpoloženju ... in kar je še posebej dobrodošlo - takoj dobite tudi informacijo o dostopnosti knjige v knjižnici, ki jo najraje ali najpogosteje obiskujete.

VABLJENI K BRANJU. Upamo, da smo vam dali vsaj nekaj idej, kako poiskati tapravo čtivo. Vsekakor pa dobrodošli v knjižnici, kjer vam bomo pomagali s svojimi bralnimi izkušnjami.


Objavljeno dne 4. junij 2020 (Arhivirano dne 30. junij 2020)
Objavil knjiznica1  Avtor knjiznica1
Nazaj na novice