Utrinki iz na�ih knji�njic Prijava
 
  Išči 
Kaj brati???
PRIPOROČAMO!
Naroči knjigo
od Doma!
Omogočamo Vam dostop do
elektronskih baz!
Člani in članstvo Zakaj postati član?
Kaj pridobim?
 Četrtek, 26. januar 2017, ob 18. uri v knjižnici Radlje: predstavitev knjige in motivacijsko predavanje Mitje Duha: TEK ZA ŽIVLJENJEM.
 
Četrtek, 26. januar 2017, ob 18. uri v knjižnici Radlje: predstavitev knjige in motivacijsko predavanje Mitje Duha: TEK ZA ŽIVLJENJEM.

To je iskrena pripoved o trdih in neizprosnih padcih v začaran krog drog, mučnih bojih s psihozami za zidovi zapora na Dobu ter nepredstavljivih junaških povratkih v svet živih, konča pa se s težavnim povratkom v normalno življenje in boljše dni. Je zgodba o tem, kako se ne smemo nikoli predati in kako lahko s sanjami ter izjemno notranjo močjo premagamo najtežje življenjske prepreke. 

Avtor želi svojo zgodbo in pozitivno sporočilo deliti s čim več ljudmi širom Slovenije, saj verjame, da lahko le z osebnim pristopom in pozitivno naravnanostjo pokaže pravo pot še kakšnemu odvisniku ali ljudem v težavah. Mitja je sicer ustanovitelj in predsednik Športno-humanitarnega društva Človek, licencirani športni vaditelj, ter prehranski svetovalec poleg tega pa tudi redno deluje kot laični terapevt pri pomoči odvisnikom od nedovoljenih drog ter tudi drugače pomaga ljudem v stiskah. 


Objavljeno dne 18. januar 2017 (Arhivirano dne 31. januar 2017)
Objavil knjiznica2  Avtor knjiznica2
Nazaj na novice